Volleybal voor de jeugd van Hoeksche Waard Oost

Leuk dat je een kijkje komt nemen op de jeugdpagina van onze volleybalvereniging. Al jarenlang leren jongens en meisjes bij HWVV Benevia volleyballen. De oudere jeugd speelt wekelijks competitiewedstrijden en de jongere jeugd spelen 1 keer per maand een toernooi.

Een gezellige club waar je niet alleen goed leert volleyballen maar waar het ook heel gezellig is! Elk jaar zijn er leuke activiteiten zoals sinterklaas kind/ouder toernooi en aan het einde van het seizoen sluiten we af met een gaaf jeugdkamp.

Volleybal, Moeilijk, nee hoor speciale kinderniveau's

Volleybal ziet er bij volwassen best ingewikkeld uit. Daar wij werken via het Cool Moves Volley (CMV) dit is speciaal gericht op kinderen in de leeftijd van 6 jaar tot en met 12 jaar. Door middel van verschillende niveaus leer je stapsgewijs volleyballen! Het is een unieke manier om volleybal aan te leren aan de jongste jeugd. Binnen Cool Moves Volley zijn er zes niveaus, waardoor iedereen op zijn eigen niveau kan leren smashen, duiken, serveren en blokken.
Niveau 1 t/m 4 doet 1 keer per maand mee met een toernooi in de regio. Niveau 5 en 6 en meisjes C spelen wekelijks op een zaterdag competitie (max. 22 wedstrijden per jaar).
Voor meer algemene informatie over CMV kijk op https://www.nevobo.nl/wedstrijdsport/zaalvolleybal/cmv-competitie/

Op dit moment hebben we een leuke grote groep jeugd uit Puttershoek, Strijen, 's Gravendeel, Maasdam. Dus wil je volleyballen leren kom!

Zaalseizoen/Beachen

Het zaalseizoen loopt van september tot half mei, daarna gaan we naar ons eigen beachvolleybalveld in Strijen om verder op het zand te trainen.

Training zaal

De trainingen voor de jeugd zijn als volgt:

Team  Dag Tijd
Meisjes B (14 tot 16 jaar)  Maandag 18:30 - 20:00
Woensdag 18:30 - 20:00
   
Jongens B (13 tot 16 jaar) Dinsdag 19:00 - 20:30
  Donderdag 18:30 - 20:00 
   
Meisjes C (12 tot 14 jaar ) Maandag 18:30 - 20:00
   
CMV 5 (tot 11 jaar) Dinsdag 18:15 - 19:15

Alle training worden gegeven in de Kees Verkerkhal in Puttershoek.

Je mag 3x gratis komen meetrainen om te kijken of je het leuk vindt. We vinden het fijn als we weten wanneer je komt, stuur een e-mail met je naam en leeftijd en wanneer je mee wilt trainen naar mailadres klik hier .

Training/clinics Beachen

Zie informatie op de beachvolleybal pagina.