Vereniging

Steun onze mooie club en word Vriend van HWVV BeneVia!

heren recreanten2020 heren1 ex smallIedereen, lid of geen lid, kan nu Vriend worden van HWVV BeneVia! Voor € 100,00 per jaar steun je de club en kunnen we extra activiteiten organiseren en professioneel materiaal aanschaffen voor onze accommodatie.

Vrienden van BeneVia krijgen ieder een eigen vermelding met hun logo op het BeneVia Vriendenbord/Banner. Deze word tijdens de wedstrijden in sporthal “De Schenkel” zichtbaar geplaatst voor het publiek en tijdens de zomer maanden zichtbaar zijn op onze Beach accommodatie in Strijen. Ook word jouw logo/bordje op de clubsite getoond alsmede op Facebook en Instagram.

Maar dat is nog niet alles. Vrienden mogen elk jaar exclusief deelnemen aan het Beachtoernooi of Beach mini-competitie en Oliebollentoernooi.

Ook niet-leden mogen als Vriend meedoen aan deze toernooien en worden uitgenodigd voor allerlei bijeenkomsten van de club.

Wordt dus vandaag nog Vriend van BeneVia!

Ben je al overtuigd? Vul dan het 'Ik wordt vriend van Benevia' formulier en en stuur dit naar onze sponsor commissie.

Beachvolleybal

Dit seizoen zijn onze twee beachvelden weer open.

Lijkt het je leuk om mee te komen volleyballen, dat kan zeker!!
Via ons beachlidmaatschap ben je het hele beachseizoen lid en kun je onbeperkt gebruik maken van de velden. Dit geldt ook voor de jeugdleden.
Het seizoen loopt tot ongeveer oktober, afhankelijk van het weer.

Op verschillende avonden trainen verschillende niveaus, aansluiten kan dus makkelijk. Of je komt met een eigen groep op de nog beschikbare avonden.

Op ons complex kun je tijdens en na je sportieve inspanningen genieten van de ondergaande zon onder het genot van een hapje en drankje( tegen betaling) en met heerlijke zomerse muziek op de achtergrond.

Graag wel een verzoek aan iedereen die gebruik maakt van de beachvelden/faciliteiten om deze na gebruik schoon achter te laten. Vast bedankt voor jullie medewerking en een goed beachseizoen toegewenst.

Tevens worden er ook dit jaar weer 6 clinics voor jeugd t/m 12 jaar gehouden op zaterdagen in mei en juni. 
Aanmelding hiervoor verloopt via de jeugdcommissie.  

Lees meer...

Subcategorieën