Volleyballers BeneVia blijven winnen

‘s-heren1 ex2Gravendeel – Het jaar 2020 is uitstekend begonnen voor de heren volleyballers van BeneVia, in een goed gevulde sporthal De Schenkel werd vrijdag 1 februari de derde wedstrijd in het nieuwe jaar gewonnen. Stevo uit Zeeuws Vlaanderen werd met 3-2 verslagen.
Sinds de jaarwisseling waren de ’s-Gravendelers al succesvol in uitwedstrijden tegen Atak (1-3) en Sliedrecht Sport (1-3). De ploeg van de ervaren aanvoerder en spelverdeler Gert-Jan Krijgsman heeft zich daarmee stevig in de top van de promotieklasse genesteld. “Net als elk jaar is handhaving onze eerste doelstelling, maar dat is nu niet meer aan de orde, we gaan vol de strijd aan voor de plaatsen twee tot en met vier”, aldus Krijgsman.

Lees meer...

Dames 1: gehavend van start

De dames van Benevia begonnen met maar 7 dames uit hun eigen team aan de wedstrijd.

Door verschillende blessures is het team erg uitgedund.

Gelukkig was Leandra uit dames twee bereid om mee te spelen.

De eerste set begonnen de dames erg onzeker aan de wedstrijd en kwam de passes niet aan bij de spelverdeelster Kitty.

Lees meer...

Dames 1: houdt de spirit erin

Zaterdag speelde de dames van Benevia een uitwedstrijd in Barendrecht tegen
de nummer 1 van de competitie Spirit.

De verwachtingen waren niet heel hoog maar de dames wilde er wel een mooie
pot van maken.

Lees meer...

Dames 1: goed gespeeld, helaas geen punten

De dames van Benevia speelde een thuiswedstrijd tegen de nummer 2 WHV.

De dames wisten dat dit een lastige wedstrijd zou gaan worden want de herinneringen aan de uitwedstrijd tegen dit team waren niet best. De dames stonden binnen een uur weer onder de douche.

Ze waren er in ieder geval op gebrand er vol in te gaan.

Lees meer...

Dames 1: 4 Punten voor Benevia

De eerste wedstrijd van het nieuwe jaar werd met een overwinning gevierd. Alle voorgaande wedstrijden zat Benevia er zo dicht bij dat het een keer moest kantelen in het voordeel van Benevia.

Hoewel spelverdeelster Jacqueline Rijneveld nog steeds geblesseerd op de tribune zat, was Benevia verder compleet. De uitwedstrijd tegen Forza leidde tot een nipte overwinning van Forza. Tijdens deze wedstrijd waren er drie dames van Benevia niet in de gelegenheid te spelen en viel een deel van dames 2 in. Benevia voelde dat vandaag kansen zich zouden voordoen. De eerste set liep  Benevia direct uit tot 15-10. Daarna nam Forza de wedstrijd tijdelijk over tot 20-21 maar Benevia liet deze set niet meer lopen en eindigde de eerste set met 25-22.

Lees meer...