Corona update oktober 2020

Virus2Zoals de meesten van jullie wellicht al weten heeft het kabinet gisteren nieuwe maatregelen afgekondigd.

Als gevolg van deze nieuwe coronamaatregelen heeft de Nevobo besloten om alle volleybalcompetities, inclusief de Eredivisie- en jeugdcompetities, per 14 oktober 22.00 uur stil te leggen.

Jeugd tot 18 jaar mag wel 'gewoon' blijven trainen. Ook zijn onderlinge wedstrijden met teams van de eigen club toegestaan.
Natuurlijk blijven alle eerdere regels van kracht (o.a. geen publiek, kantine gesloten)

Voor 18 jaar en ouder geldt dat trainingen uitsluitend zijn toegestaan met een maximale groepsgrootte van 4 personen. (dit is inclusief trainer als deze ook in het veld staat en met continue inachtneming van de 1,5 meter afstandregel)

Deze regels gelden voor de komende 4 weken.
Met deze maatregel voor de sport hoopt men het aantal reizen en sociale contacten te verminderen om zo het corona-virus te bestrijden.

De maatregelen voor de volleybalsport zullen veel effect hebben op het verdere verloop van de competitie. De Nevobo werkt de mogelijke scenario’s uit voor het vervolg van de competitie. De uitkomst zal mede afhankelijk zijn van de duur van de huidige situatie. Wanneer er meer duidelijkheid is zal er door de Nevobo over gecommuniceerd worden.

Als vereniging zijn we ten slotte nog in afwachting van hoe BRES Accommodaties omgaat met de nieuwe maatregelen. Mochten er van daar uit nog wijzigingen komen dan laten we dit uiteraard weten.

Hopelijk krijgen we met elkaar het virus weer onder controle.
Succes de komende weken met 'fit' blijven en het belangrijkste blijf gezond!